2017-2018 LHS Bell Schedule pdf format

Leonardtown High School

Bell Schedule 2017-2018

 

Period

Time

Duration

Other Activities

1st

8:00 – 8:45

45 minutes

8:00    Pledge

8:00    JAFCTC 1 Departs

          Tech Hold @ TC

2nd

8:50 – 9:35

45 minutes

9:25   JAFCTC 1 Returns

9:25   Tech Hold @ LHS

9:35   JAFCTC 2 Departs

         Tech Hold @ TC

3rd

9:40 – 10:25

45 minutes

 

4th

10:30 – 11:15

45 minutes

 

5th

11:20 – 12:05

45 minutes

 

6th


LUNCH

12:05 – 1:05

Bell at 12:10

Bell at 12:35

Bell at 12:40

Bell at 12:55 (CTC Bell)

60 minutes

12:10 – 12:35   A Lunch

12:40 – 1:05     B Lunch


12:20  JAFCTC 2 Returns

12:55   JAFCTC 3 Departs

7th

1:10 – 1:55

45 minutes

 

8th

2:00 – 2:45

45 minutes

2:43   JAFCTC Returns

 

 

JAFCTC Session Times

LHS Tech Hold

AM

8:20 - 9:20

8:00 - 8:20

9:25 - 9:35

LHS @ TC

LHS tech hold @ LHS

MD

10:10 - 12:13

9:40-10:10

LHS tech hold @ TC

PM

1:03 - 2:20

2:20 - 2:43

LHS @ TC

 

Leonardtown High School

2 hour early release

Bell Schedule 2017-2018

 

Period

Time

Duration

Other Activities

1st

8:00 – 8:28

28 minutes

8:00    Pledge

8:00    JAFCTC 1 Departs

           Tech Hold @ TC

2nd

8:33 – 9:01

28 minutes

8:55    JAFCTC 1 Returns

8:55   Tech Hold @ LHS

9:01    JAFCTC 2 Departs

          Tech Hold @ TC

3rd

9:06 – 9:34

28 minutes

 

4th

9:39 – 10:07

28 minutes

 

5th

10:12 – 10:40

28 minutes

 

6th

LUNCH

10:40 – 11:40

Bell at 10:45

Bell at 11:10

Bell at 11:15

Bell at 11:25 (CTC Bell)

60 minutes

10:45 – 11:10   A Lunch

11:15 – 11:40   B Lunch


10:45  JAFCTC 2 Returns

11:25  JAFCTC 3 Departs

7th

11:45 – 12:13

28 minutes

 

8th

12:18 – 12:45

27 minutes

12:43   JAFCTC Returns

JAFCTC Session Times

LHS Tech Hold

AM

8:20 - 8:50

8:00 - 8:20

8:55 - 9:01

LHS @ TC

LHS tech hold @ LHS

MD

9:30 - 10:40

9:06-9:30

LHS tech hold @ TC

PM

11:30 - 12:20

12:20 - 12:43

LHS @ TC

 

Leonardtown High School

2 hour delay

Bell Schedule 2017-2018

 

Period

Time

Duration

Other Activities

1st

10:00 – 10:28

28 minutes

10:00    Pledge/LTV

10:00:   JAFCTC 1 Departs

             Tech Hold @ TC

2nd

10:33 – 11:01

28 minutes

10:48  JAFCTC 1 Returns

          Tech Hold @ LHS

11:01  JAFCTC 2 Departs

         Tech Hold @ TC

3rd

11:06 – 11:34

28 minutes

 

4th

11:39 – 12:07

28 minutes

 

5th

12:12 – 12:40

28 minutes

 

6th

LUNCH

12:40 – 1:40

Bell at 12:45

Bell at 1:10

Bell at 1:15

Bell at 1:25 (CTC Bell)

60 minutes

12:45 – 1:10   A Lunch

1:15 – 1:40   B Lunch


12:45 JAFCTC 2 Returns

1:25  JAFCTC 3 Departs

7th

1:45 – 2:13

28 minutes

 

8th

2:18 – 2:45

27 minutes

2:43   JAFCTC Returns

JAFCTC Session Times

LHS Tech Hold

AM

10:20 - 10:48

10:00 - 10:20

10:53 - 11:01

LHS @ TC

LHS tech hold @ LHS

MD

11:30 - 12:40

11:06-11:30

LHS tech hold @ TC

PM

1:30 - 2:20

2:20 - 2:43

LHS @ TC

 

Leonardtown High School Advisory

Bell Schedule 2017-2018

 

Period

Time

Duration

Other Activities

Advisory

8:00 - 8:30

30 minutes

8:00    Pledge

8:30 JAFCTC 1 Departs

1st

8:35 – 9:10

35 minutes

 

2nd

9:15 – 9:50

35 minutes

9:25   JAFCTC 1 Returns

9:25   Tech Hold @ LHS

9:50   JAFCTC 2 Departs

         Tech Hold @ TC

3rd

9:55 – 10:30

35 minutes

 

4th

10:35 – 11:15

40 minutes

 

5th

11:20 – 12:05

45 minutes

 

6th


LUNCH

12:05 – 1:05

Bell at 12:10

Bell at 12:35

Bell at 12:40

Bell at 12:55 (CTC Bell)

60 minutes

12:10 – 12:35   A Lunch

12:40 – 1:05     B Lunch


12:20  JAFCTC 2 Returns

12:55   JAFCTC 3 Departs

7th

1:10 – 1:55

45 minutes

 

8th

2:00 – 2:45

45 minutes

2:43   JAFCTC Returns

 

 

JAFCTC Session Times

LHS Tech Hold

AM

8:20 - 9:20

8:00 - 8:30

9:25 - 9:50

LHS in Advisories

LHS tech hold @ LHS

MD

10:10 - 12:13

9:50-10:10

LHS tech hold @ TC

PM

1:03 - 2:20

2:20 - 2:43

LHS @ TC

 

JAFCTC Bell Schedule

2017 – 2018

8:00 Early Classes Begin

8:20 AM Session Begins

9:15 Clean-up Bell

9:20 Dismissal of AM Session

10:10 Mid-Day Session Begins

12:05 Clean-up Bell

12:13 Dismissal of Mid-Day Students

1:03 PM Session Begins

2:12 Clean-up Bell

2:20 Dismissal of Chopticon & Great Mills

2:43 Dismissal of Leonardtown Students


JAFCTC Bell Schedule

2 Hour Early Release

2017 – 2018

8:00 Early Classes Begin

8:20 AM Session Begins

8:45 Clean-up Bell

8:50 Dismissal of AM Session

9:30 Mid-Day Session Begins

10:35 Clean-up Bell

10:40 Dismissal of Mid-Day Students

11:30 PM Session Begins

12:15 Clean-up Bell

12:20 Dismissal of Chopticon & Great Mills

12:43 Dismissal of Leonardtown Students

JAFCTC Bell Schedule

2 Hour Delay

2017 – 2018

10:00 Early Classes Begin

10:20 AM Session Begins

10:43 Clean-up Bell

10:48 Dismissal of AM Session

11:30 Mid-Day Session Begins

12:35 Clean-up Bell

12:40 Dismissal of Mid-Day Students

1:30 PM Session Begins

2:15 Clean-up Bell

2:20 Dismissal of Chopticon & Great Mills

2:43 Dismissal of Leonardtown Students